aanmelding nieuwjaarsduik 2017 - Delta Natuur

Ga naar de inhoud

aanmelding nieuwjaarsduik 2017

De vereniging organiseert voor het vijftiende jaar op rij een blote nieuwjaarsduik op het naaktstrand van Oranjezon (Vrouwenpolder). Camping Oranjezon sponsort deze activiteit. Deelname is open (men hoeft geen lid te zijn) en is op eigen risico.

Uiteraard nemen er leden van de naturisten zwemvereniging Delta Natuur deel aan deze duik, maar iedereen die wel eens bloot de koude zee in wil is van harte welkom om mee te doen. Het is een speciaal moment om onder heel aparte omstandigheden kennis te maken met naaktrecreatie.
We verzamelen in strandpaviljoen ‘Aloha Beach’, waar ook gelegenheid is uit te kleden. Zoals bij alle nieuwjaarsduiken rennen we de zee in, en naar gelang je het kan uithouden ren je er ook onmiddellijk weer uit, of geniet je nog even van het frisse zilte vocht.
De Domburgse reddingsbrigade (afd. Kamperland) zal over de veiligheid van de naaktduikers waken. Na afloop van de duikpartij is er voor elke deelnemer een heerlijke kop erwtensoep.

Dus:
Zondag 1 januari 2017
vanaf 13.30 uur verzamelen in strandpaviljoen ‘Aloha Beach’ op strand Oranjezon, Koningin Emmaweg 16a, 4354 KD  Vrouwenpolder (gratis parkeren)
Om 14.00 uur duiken!

inschrijving nieuwjaarsduik 2017
alleen velden met een * zijn verplichte velden
Persoon 1:
manvrouw

Terug naar de inhoud