aanmelding nieuwjaarsduik 2018 - Delta Natuur

klik op het 'hamburgermenuutje' hiernaast om het te laten uitklappen.
klik op het 'hamburgermenuutje' hiernaast om het te laten uitklappen.
Ga naar de inhoud

aanmelding nieuwjaarsduik 2018

archief pagina's
De vereniging organiseert voor het zestiende jaar op rij een blote nieuwjaarsduik op het naaktstrand van Oranjezon (Vrouwenpolder). Camping Oranjezon sponsort deze activiteit. Deelname is open (men hoeft geen lid te zijn) en is op eigen risico.

Uiteraard nemen er leden van de naturisten zwemvereniging Delta Natuur deel aan deze duik, maar iedereen die wel eens bloot de koude zee in wil is van harte welkom om mee te doen. Het is een speciaal moment om onder heel aparte omstandigheden kennis te maken met naaktrecreatie. Elk jaar wordt het aantal naakte nieuwjaarsduikers groter en daarmee de duik ook steeds leuker. De zachte glooiing van dit strand maakt het bijzonder geschikt voor kinderen en jeugd om mee te doen.

We verzamelen in strandpaviljoen ‘Aloha Beach’, waar ook gelegenheid is uit te kleden. Zoals bij alle nieuwjaarsduiken rennen we de zee in, en naar gelang je het kan uithouden ren je er ook onmiddellijk weer uit, of geniet je nog even van het frisse zilte vocht.

De reddingsbrigade Domburg, afd. Kamperland zal over de veiligheid van de naaktduikers waken. Na afloop van de duikpartij is er voor elke deelnemer een heerlijke kop erwtensoep.
Vooraf inschrijven is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld.

Dus:
Maandag 1 januari 2018
vanaf 13.30 uur verzamelen in strandpaviljoen ‘Aloha Beach’ op strand Oranjezon, Koningin Emmaweg 16a, 4354 KD  Vrouwenpolder (gratis parkeren)
Om 14.00 uur duiken!


inschrijving nieuwjaarsduik 2018
alleen velden met een * zijn verplichte velden
Persoon 1:
manvrouw

Terug naar de inhoud